Spekulace: příští „All American DLC“ nás dostane do velkých měst USA

01.02.2012 03:13

Spekulace o tom, že další DLC by nás mělo přesunou do USA nejsou nejnovější (článek na Zing.cz – 6.11. 2011). Původně jsem o tom ani nepsal a proč jsem se rozhodl o tom napsat teď? Protože se na internetu objevilo video od uživatele TheAustrianToast, ve kterém tvrdí, že má od spolehlivého zdroje informace o novém DLC.

 
 
Podle jeho zdroje, kterého samozřejmě neodhalil, bychom se s tímto DLC měli podívat do měst jako New York City, Miami, New Jearsey a možná i San Francisco. Zní to rozhodně zajímavě a pokud by tato spekulace byla pravdivá, možná bychom se dočkali i nových zbraní, vozidel, úkolů, protože DICE raději bude vytvářet rozšiřující balíčky jako je B2K, než obyčejné balíčky s mapami, jak prozradil v prosinci komunitní manažer Ian “ Crash 7800″ Tornay pro PS3 magazín. Podle zdroje od TheAustrianToast, by se toto DLC mělo objevit na začátku nebo v polovině léta.
 
Dále existují spekulace o balíčku (nebo celé hře?) Battlefield 2143, který by nás vrátil do zasněžených map Battlefieldu 2142. Existence „DLC BF2143“ je dokonce pravděpodobnější než „All American DLC“, protože DICE již dříve prozradilo, že zasněžené mapy zvažuje.
 
Ale než začnete ve velkém jásat a těšit se na nová DLC pamatujte, že v tomto článku se jedná pouze o spekulace a žádné další DLC nebylo ani zdaleka oficiálně potvrzeno.